Se 20 nye minutter fra Anthem

Ny BioWare-video viser oss mer fra den kommende storsatsingen.

BioWare har allerede vist frem en del fra sitt nye spill Anthem, blant annet på årets E3-messe, men nå har utvikleren sluppet en ny og utvidet video fra spillet – med fortellerstemme.

I den nye videoen, som varer rundt 20 minutter, tar sjefsprodusent for spillet Ben Irving oss med på et komplett oppdrag mens han forteller om flere av spillets funksjoner. Vi får se flere våpen i aksjon og hvordan man bruker ulike våpentyper for å støtte hverandre i kampens hete.

EA

Destiny-lignende

Anthem ble først kunngjort på E3-messen i fjor og er et actionrollespill i tredjepersonsperspektiv med fokus på samarbeid. Spillet skal ha en relativt åpen struktur og byr på stor variasjon av både våpen, oppgraderinger, omgivelser og fiendetyper.

BioWare har store ambisjoner med Anthem, men vår utsendte var ikke ubetinget imponert etter sin sniktitt på spillet i forbindelse med årets E3-messe, selv om det definitivt også har sine lovende sider – deriblant nydelig grafikk.

– I en verden der spillselskaper ofte låner ideer fra hverandre og pynter på med sin egen vri, er det nærmest utrolig at vi enda ikke har fått vite hva som skiller Anthem fra for eksempel Destiny. Åtte måneder unna lansering kan EA og BioWare fortsatt dra dette i land, men akkurat nå minner spillet mest om sin egen setting – en uferdig verden som holder på å falle fra hverandre, skrev vår utsendte.

Anthem slippes til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 22. februar 2019.

Les også: Mystiske Starfield er nok enda mange år unna »

Siste fra forsiden