Anthem

BioWare lover å ikke gi opp Anthem til tross for at flere utviklere flyttes over på Dragon Age

EA

To og en halv måned etter lanseringen av Anthem, hersker det fortsatt totalt kaos rundt spillet. Opplevelsen er plaget av problemer, nytt innhold er satt på vent for å rette opp i situasjonen, flere av spillets utviklere har forsvunnet og spillerne har så godt som gitt opp.

Men BioWare har ingen planer om å kaste inn håndkledet.

– Gir 100 prosent

Midt oppi Anthem-stormen tok Chad Robertson – sjef for Biowares Live Service-avdeling – til Twitter i helgen for å forsikre om at studioet vil fortsette å støtte spillet som planlagt.

Teamet har hørt kritikken rundt spillets problemer og mangelen på nytt innhold, og Robertson forsikrer at alt som har blitt lovet fortsatt er på vei. Som han forteller er målet imidlertid å ikke love ting studioet ikke kan levere, og derfor må kunngjøringer om nyheter og endringer vente til absolutt alt er klart.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Sjefsprodusent Michael Gamble stemte også i med løfter om at Bioware ikke gir opp Anthem. Som fans var raske med å påpeke er Gamble imidlertid ikke lenger knyttet til prosjektet, og han er ikke den eneste topputvikleren som har gått over til andre ting.

Jobber med neste Dragon Age

Så langt har vi ikke sett stort fra Biowares neste Dragon Age-spill.
EA

Også Anthem-sjef Mark Darrah har overlatt spillets skjebne til andre, mens han tar fatt på BioWares neste store prosjekt. Akkurat hva han jobber med er teknisk sett ikke offentliggjort, men som han selv sa på Twitter er det hverken snakk om Dragon Age 3 eller Dragon Age 5.

At BioWare er i gang med et nytt spill i Dragon Age-serien er ingen hemmelighet, men ellers vet vi veldig lite om prosjektet. Utviklerens «store kunngjøring» like før jul viste seg kun å være en kort teaser-video, og siden den gang har vi ikke hørt noe mer.

Uansett hva som skjer vil både Bioware og utgiver EA få en tøff jobb med å vinne tilbake fansens tillit. Dragon Age er en svært populær serie, men gitt problemene med både Anthem og Mass Effect: Andromeda er det mange som har begynt å tvile på det engang så stolte studioet.

Siste fra forsiden