Anthem

Anthems nyeste oppdatering skal forbedre flyten i spillet

Nå kan du hoppe direkte fra oppdrag til oppdrag og bytte utstyr på farten.

EA

Tirsdag kveld trakk EA og BioWare sløret av en ny gratisoppdatering for Anthem, som er tilgjengelig nå for samtlige plattformer. Versjonen kalt 1.1.0 introduserer diverse nyvinninger til opplevelsen, men tar spesielt sikte på å forbedre spillets flyt.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

Som utvikleren forteller er det nå mulig å gå rett fra ett oppdrag til et annet uten å vende tilbake til Fort Tarsis. Når man fullfører en økt er det bare å velge blant alle oppdragene man har tilgjengelig, og hoppe rett over på en ny runde.

Samtidig introduserer oppdateringen en funksjon som spillere har etterspurt siden før Anthems lansering – nemlig muligheten til å bytte utstyr på farten. Man har nå tilgang på Forge-menyen når som helst under oppdrag, Stronghold eller Freeplay, slik at man kan endre på våpen og rustninger uten å måtte vende tilbake til basen.

Nyvinninger og forsinkelser

Ved siden av en mer strømlinjeformet opplevelse tilbyr Anthem 1.1.0 blant annet et nytt Stronghold-oppdrag. Alle som har fullført spillets kampanje kan ta turen til The Sunken Cell, et nytt område under bakken som skilter med både tøffe utfordringer og nytt utstyr å sanke for opptil fire spillere.

BioWare melder også om at spillets loggbok nå inneholder bedre forklaringer av spillets kampsystem. Dette følger en del forvirring rundt elementer som kombinajsonsangrep og såkalte primer- og detonator-angrep, og to måneder etter lansering har utvikleren altså sett seg nødt til å oppklare det hele.

Du kan lese gjennom de øvrige endringene, inkludert balansering av diverse Javelin-egenskaper og fiksing av feil, på EAs nettsider. Alt justeringsarbeidet har imidlertid tatt ressurser bort fra videreutviklingen av spillet, og på Reddit forteller utvikleren at enkelte funksjoner vil slippes senere enn planlagt.

Blant det utsatte innholdet er nye Freeplay-hendelser, flere legendary-oppdrag, ledertavler og de omfattende Cataclysm-oppdateringene. Når spillere kan forvente å få disse er foreløpig uvisst, forteller BioWare.

Det er harde tider hos EA.
Selskapet sparket nylig 350 ansatte »

Siste fra forsiden