Anthem

Bioware bekrefter: Nå skal Anthem totalrenoveres

Varsler store endringer til måten spillet fungerer.

EA

Anthem, det mye kritiserte actionspillet fra Bioware, skal de neste månedene gjennom en totalrenovering av spillopplevelsen. Det melder utvikleren selv i et åpent brev til fansen, bare noen måneder etter ryktene om en oppussing begynte å svirre.

Akkurat hvilke endringer som kommer er enda ikke bekreftet, men som daglig leder Casey Hudson forteller er målet å levere en måte å spille som blir både mer tilfredsstillende og mer motiverende.

– Krever mer enn bare en oppdatering

Via Biowares nettsider forteller Hudson at det siste året har gått med på å rydde opp i rusk knyttet til Anthems stabilitet og ytelse. Nå som spillet totalt sett fungerer bedre er tiden inne for å ta tak i spilleres tilbakemeldinger angående selve spillopplevelsen.

Etter et turbulent år håper Bioware å levere en bedre Anthem-opplevelse.
EA

– Vi erkjenner at det er mer omfattende arbeid som gjenstår for å utnytte det fulle potensialet til denne opplevelsen, og det krever mer vesentlig nyskaping enn det en oppdatering eller utvidelse kan levere.

Som Hudson skriver konsentrerer Anthem-teamet seg nå om å snekre sammen en ny måte å spille, med klare mål, motiverende utfordringer og et progresjonssystem med belønninger som faktisk betyr noe for spilleren. Alt dette skal flettes inn sammen med kamper og utforsking, deler av Anthem som mange spillere faktisk satte pris på.

Å oppnå det nye målet blir ingen enkel oppgave, men denne gangen stiller Bioware med noe det ikke hadde mye av før den opprinnelige lanseringen av Anthem – nemlig tid.

– For å gjøre dette skikkelig vil vi gjøre noe vi skulle ønske vi kunne ha gjort mer av i utgangspunktet – å gi teamet den tiden det trenger til å teste og forbedre, med hovedfokus på spillopplevelsen, forteller Hudson.

Mens Bioware arbeider mot Anthems fremtid settes nytt innhold på vent. Utvikleren lover riktignok diverse ting å ta tak i for de som spiller nå, og ukene og månedene fremover vil by på gjensyn med tidligere arrangementer og hendelser i spillet.

Bioware har kanskje også noe Mass Effect-greier på gang.
Utvikleren slapp nylig et hint om den kritikerroste serien »

Siste fra forsiden