Bioware med nye hint om neste Dragon Age

– Vi har samlet et nytt team med Dragon Age-veteraner.

Sent i forrige uke hintet Bioware om at en Dragon Age-relatert kunngjøring var på vei, og på fredagens The Game Awards fikk vi høre hva teamet har holdt på med. Arbeidet er i gang med det neste innslaget i rollespillserien, bekreftet utvikleren, men stort mer enn det kunne han ikke si.

Det vi fikk var en kort teaser-video – som du kan se over. Traileren viser frem et grufullt symbol, samt en tegning av en mann og et digert beist. Deretter sier en skjult skikkelse noen få ord, før emneknaggen #TheDreadWolfRises dukker opp på skjermen.

Sagaen fortsetter

Det hele er tilsynelatende en referanse til Solas, en av figurene i Dragon Age: Inquisition fra 2014. Om du ikke har fullført Inquisition bør du kanskje legge fra deg artikkelen nå, for mot slutten av spillet ble det avslørt at Solas var en ond magiker som ønsket å frembringe verdens undergang.

Mens historien i det nye spillet fortsatt holdes hemmelig kunne produsent Mark Darrah senere fortelle at Bioware har jobbet med det neste Dragon Age-spillet en stund. Utvikleren har satt sammen et nytt team for prosjektet, som består av folk fra Dragon Age, Jade Empire og Baldur's Gate.

– Mens jeg har konsentrert meg om Anthem har resten av teamet jobbet hardt med å utforske måter å løfte Biowares fortellinger til nye høyder, sa Darrah.

Når vi skal få vite mer om prosjektet, eller når vi kan forvente å spille det er uvisst.

Dragon Age: Inquisition fikk en strålende mottakelse her på verket.
– Det beste historiedrevne rollespillet på lang tid »

Siste fra forsiden