Dragon Age 4

Dette er trolig de første bildene av Dragon Age 4 på neste generasjons konsoller

EA serverte et par korte glimt.

EA

Vi vet at det neste Dragon Age-spillet er under utvikling, men enn så lenge har selv vage konseptbilder fra spillet uteblitt. Nå ser det imidlertid ut til at vi har fått de første skissene av hva som venter oss.

EA avholdt nylig sitt EA Play-arrangement som brukes til å gi publikum hint om hva det jobbes med hos utgiveren, og der dukket det opp et knippe bilder av et prosjekt som er under utvikling av BioWare – etter all sannsynlighet det neste Dragon Age-spillet.

Bildene, som du ser øverst og nederst i artikkelen, forteller ikke så fryktelig mye, men gir noen indikasjoner på det visuelle designet og omgivelsene som spillet vil by på. Det bekreftes også at det kommende BioWare-prosjektet utvikles spesifikt for neste generasjons maskinvare.

Teaser i 2018

Dragon Age 4 har ennå ikke blitt offisielt kunngjort med tittel, men det har dukket opp flere klare bevis på at spillet faktisk er under utvikling.

EA kom med det de selv kalte en «Dragon Age-relatert kunngjøring» allerede i desember 2018, som bestod av en svært kort teaser, og BioWare bekreftet på det tidspunktet at de hadde jobbet med den neste tittelen en god stund.

I fjor ble spillet også nevnt i forbindelse med avgangen til sjefsprodusenten for det neste Dragon Age-spillet, Fernando Melo.

– Med et godt lederteam på plass, en fantastisk kreativ visjon og noen av de beste utviklerne i verden er Morrison (kodenavnet til Dragon Age 4, red. anm.) nå godt underveis til å bli den definitive Dragon Age-opplevelsen – og jeg er utrolig stolt og beæret over å ha vært en del av det, skrev Melo.

Det seneste spillet i serien var Dragon Age: Inquisition fra 2014, som ble belønnet med 9 av 10 poeng her på Gamer.no.

Les også: De tre første Mass Effect-spillene er trolig på vei i oppussede utgaver »

EA
EA

Siste fra forsiden