Mass Effect

De tre første Mass Effect-spillene er trolig på vei i oppussede utgaver

Skal snart kunngjøres av EA, sier kilder.

Skjermbilde fra Mass Effect 3.
EA

Det har gått en stund siden BioWares kritikerroste Mass Effect-trilogi herjet på rollespillscenen, og nå tyder tegn på at vi snart kan få et gjensyn med kommandør Shepard og kompani.

I omtalen av sine seneste kvartalsresultater og videre planer opplyser EA at de skal kunngjøre en «EA HD-tittel» i løpet av de kommende månedene – en opplysning som i seg selv riktignok er temmelig vag.

Nettstedet VentureBeat hevder imidlertid å vite med sikkerhet at denne HD-tittelen i realiteten er en oppusset versjon av den opprinnelige Mass Effect-trilogien – en opplysning journalisten senere fremhevet i en egen Twitter-melding.

Hyllet av kritikere

Informasjonen er ikke offisielt bekreftet, men journalisten bak saken, Jeff Grubb, regnes som en troverdig kilde i industrien.

EA

Grubb antyder i artikkelen sin at trilogien skal lanseres på samtlige plattformer med unntak av Nintendo Switch – i alle fall i denne omgang. Om ryktene stemmer vil EA eller BioWare trolig dele mer informasjon ganske snart.

Som Gamer.no rapporterte la BioWare ut en kryptisk Mass Effect-melding på Twitter i januar i år. Meldingen inneholdt en video som viser oss deler av åpningssekvensen fra det første Mass Effect-spillet, og sparket igang rykter om et helt nytt Mass Effect-spill.

I lys av de nye ryktene om en oppusset trilogi er det mulig det er dette Twitter-meldingen hintet om.

Det først Mass Effect-spillet kom ut i november i 2007, og Mass Effect 2 og Mass Effect 3 ble utgitt i henholdsvis 2010 og 2012. Både det første, andre og tredje spillet fikk 9 av 10 poeng av våre anmeldere.

Les også: Mass Effect-forfatteren skal jobbe med to andre BioWare-veteraner på nytt sci-fi-rollespill »

Siste fra forsiden