Bioware

Biowares nye sjef har som mål å gjenopprette studioets rykte

Bioware

Etter noen mildt sagt turbulente år er Bioware klar for nye og bedre tider. Utvikleren har funnet en erstatter etter Casey Hudson – studiosjefen som sluttet i fjor – og den nyutnevnte sjefen har satt som mål å gjenopprette Biowares gode rykte.

Gary McKay er den nye sjefen i Bioware.
Bioware

Mannen som tar over er Gary McKay. Via en bloggpost forteller Bioware at McKay opprinnelig begynte hos EA i 1998, der han tilbragte syv år. Etter 15 år som sjef for andre studioer ble han hentet tilbake som midlertidig Bioware-sjef i desember, og nå er stillingen altså blitt permanent.

– Jeg er så takknemlig for denne muligheten. Når du tilbringer over 20 år i bransjen er det en håndfull studioer på lista over de du har lyst til å jobbe med – og Bioware er øverst på min liste, sa McKay i en uttalelse.

Videre lovet den nye sjefen å jobbe for å bygge opp igjen studioets rykte, samt tilliten fra fans som kanskje har blitt borte de siste årene.

– Dette studioet er unikt i at det har en utrolig historie med å bygge enormt vellykkede spill som universer som er elsket av så mange fans. For meg handler suksess om å bygge opp igjen det ryktet, og levere på løftet om kvalitet.

Ifølge McKay handler det om å vende tilbake til det Bioware har vært flinke på – nemlig å lage rollespill i høy kvalitet, med rike historier, uforglemmelige figurer og svære verdener. Nettopp det håper Bioware å levere i de neste Dragon Age- og Mass Effect-spillene, som utvikleren jobber med nå.

LES OGSÅ: Bioware har visstnok skrotet flerspiller­elementene i Dragon Age 4 »

Siste fra forsiden