Bitmap-klassikere vender tilbake

Tyske Frogster Interactive forteller at de vil gi ut nyversjoner av Speedball 2 og The Chaos Engine fra kultutvikleren The Bitmap Brothers.

The Bitmap Brothers var en av det forrige århundrets mest populære spillutviklere, og selskapet produserte den ene klassikeren etter den andre. Nå er det klart at to av dem får nyversjoner til PC til neste år, takket være en avtale mellom Bitmap Brothers og den tyske utgiveren Frogster Interactive.

The Chaos Engine på Amiga

Speedball 2 er et futuristisk ballspill hvor to hypervoldelige lag møtes i små, innelukkede arenaer for vinne ved hjelp av alle nødvendige midler. Poenget er selvfølgelig å score flere mål enn motstanderen, men kampene utarter seg raskt til blodige slag, etter som det alltid er lettere å score om motstanderlaget mister en spiller eller to.

The Chaos Engine er et skytespill hvor handlingen sees ovenfra. Her må to leiesoldater kjempe seg gjennom en serie spillområder fulle av farlige fiender, og enten du spiller alene eller med en venn er det nødvendig å samarbeide med medsoldaten din for å vinne.

Vi vet for øyeblikket veldig lite om nyversjonene av Speedball 2 og The Chaos Engine, men det fortelles at Bitmap Brothers skal delta i utviklingsprosessen. Frogster har også lansert et Speedball 2-nettsted hvor man kan skrive seg opp for å få tilsendt nyhetsbrev om spillet, og der røpes det i det minste at spillet kommer med mulighet for flerspiller over nettet.

Siste fra forsiden