Black Bean kunngjør Evolution GT

Utviklerne bak Screamer, Superbike-serien og SCAR jobber med et nytt bilspill som har fått navnet Evolution GT.

Evolution GT, fra italienske Milestone, skal etter planen lanseres til PS2 og PC i mars 2006. Pressemeldingen vi har fått i den virtuelle postkassen vår forteller at spillet vil sette en ny standard innenfor racingsimulatorsjangeren, og at det vil bygge videre på grunnlaget som ble lagt i bilspillet SCAR.

Dette betyr at du ikke bare får utvikle bilen underveis i din karriere som racerfører, men også ditt virtuelle alter ego. Ved å velge riktige taktikker og kjørestiler vil spillfigurens egenskaper forbedres, slik at han blir i stand til å konkurrere i stadig kraftigere (og farligere) biler. Det ultimale målet er å få tilgang til biler som Bugatti EB110 og Pagani Zonda.

Løpene foregår over hele Europa, og i tillegg til å få oppleve vakre landskaper som de skotske høylandene og Cote d'Azur får du kjøre gjennom storbyer som London og Barcelona og prøve deg på ekte baner som Laguna Seca og Hockenheim. En forbedret fysikkmodell og "den mest avanserte kunstige intelligensen noensinne sett i et bilspill" skal sikre at du får et realistisk inntrykk av det å delta i ekte løp.

Siste fra forsiden