Black Bean med stridsvognspill

Den italienske spillutgiveren Black Bean vil gi ut stridsvognsimulatoren Iron Warriors, hvor fokuset er på moderne, russiske stridsvogner.

I Iron Warriors får vi prøve tre av russernes beste stridsvogner; T-72b, T-55 og T34/85. Spillet kommer med en kampanje som inneholder 30 oppdrag, og spilleren får mulighet til å kontrollere alle posisjonene i stridsvognen sin, samt gi kommandoer til andre kjøretøy.

Black Bean lover et høyt detaljnivå, ødeleggbare spillmiljøer, et komplett fysikksystem for kuler (som gjør at du må ta avstand og vind i betraktning når du skyter), avansert værsimulering, et intuitivt kontrollsystem og mye mer.

I tillegg til alle de medfølgende oppdragene får du et verktøy som tillater deg å lage nye oppdrag. Det vil også være mulig å spille over nettverk, for de som foretrekker å spille mot ekte mennesker i stedet for datastyrte motstandere.

Black Bean forteller at Iron Warriors skal lanseres i mars. En rask titt på skjermbildene viser et brukergrensesnitt identisk med det vi finner i T-72: Balkans on Fire, som for øyeblikket kun er tilgjengelig direkte fra utgiveren Battlefront. Om Iron Warriors er en ny utgave av T-72, eller om det er det samme spillet med et mer butikkvennlig navn, vet vi ikke.

Siste fra forsiden