Black Inc. gir ut Worldshift

RTL har gått i gang med en ny spillsatsning, og flaggskipet deres blir sanntidsstrategispillet Worldshift.

Det tyske medieselskapet RTL har lenge vært involvert i spillindustrien, med RTL Playtainment og RTL Sports. Nå vil de satse på store spill som skal friste kjernegamere, og i den forbindelse har de satt opp en egen avdeling som de kaller Black Inc.

Det første spillet fra Black Inc. kommer i salg til neste år, og er sanntidsstrategispillet Worldshift, fra Black Sea Studios. De er overbevist om at dette spillet vil demonstrere deres fokus på kvalitet, og at det dermed passer perfekt som deres første storsatsning.

Worldshift foregår flere tusen år inn i fremtiden. Vår sivilisasjon for lengst gått under, takket være en mystisk gjenstand som kolliderte med jordkloden. Etter kollisjonen spredde det seg en grusom pest på planeten vår, som nesten tok knekken på hele menneskeheten. I tillegg ble plante- og dyrelivet mutert, ofte til det ugjenkjennelige.

Spillet er designet for å være raskt og enkelt å spille, og skal tilby hektiske kamper og en spennende historie. Mens andre sanntidsstrategispill ofte implementerer teknologitrær og oppgraderinger, må du i Worldshift finne og overta magiske gjenstander som kan brukes til å forbedre og forandre fraksjonen din.

Totalt får vi flere tusen slike gjenstander, og de kan fritt kombineres slik at du på den måten kan skreddersy fraksjonen din slik at den passer til din spillestil. For å finne de aller beste gjenstandene må du slå deg sammen med andre spillere, og prøve deg på ekstremt vanskelige oppdrag.

Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden