Black Ops med ekstrainnhold

Activision har lansert nye nivåer til skytespillet.

Activision har lansert en nedlastbar pakke med ekstrainnhold for sitt suksessrike skytespill Call of Duty: Black Ops. Denne er for øyeblikket kun ute på Xbox 360, og kan som vanlig kjøpes fra Xbox Live Marketplace.

Pakken inkluderer fem nye flerspillerkart, hentet fra områder fra hele verden. Berlin Wall foregår rundt den ikoniske muren, som markerte skillet mellom Øst og Vest under den kalde krigen. Stadium foregår i et sportkompleks, mens Discovery foregår på en forlatt utpost i Antarktis. Det siste ordinære kartet er Kowloon, som foregår på hustakene i Kowloon City, Hong Kong.

Om du foretrekker å skyte vandøde i spillets zombie-modus, kan du spille det nye kartet Ascension. Her må du blant annet kjempe mot kjøttetende sovjetzombier og ekle zombieapekatter. Handlingen foregår i noe som kalles en kosmodrom.

Kartpakken koster 1200 Microsoft Points, altså rundt 90 norske kroner.

Call of Duty: Black Ops er, som kjent, et førstepersons skytespill satt til den kalde krigen. Spillet kom ut i fjor høst, og vår anmelder valgte å belønne enspillerdelen med en syver og flerspillerdelen med en åtter.

Siste fra forsiden