Black Sea Studios kunngjør Worldshift

Worldshift er et sanntidsstrategispill som foregår i en mørk og dyster fremtid.

Strategispillet Worldshift foregår flere tusen år inn i fremtiden. Vår sivilisasjon for lengst gått under, takket være en mystisk gjenstand som kolliderte med jordkloden. Etter kollisjonen spredde det seg en grusom pest på planeten vår, som nesten tok knekken på hele menneskeheten. I tillegg ble plante- og dyrelivet mutert, ofte til det ugjenkjennelige.

I Worldshifts fremtid bor store deler av menneskeheten i fem mega-byer (som alle sliter med å skaffe nok ressurser til å overleve), mens resten av planeten befolkes av primitive stammer.

Worldshift er designet for å være raskt og enkelt å spille, og skal tilby hektiske kamper og en spennende historie. Mens andre sanntidsstrategispill ofte implementerer teknologitrær og oppgraderinger, må du i Worldshift finne og overta magiske gjenstander som kan brukes til å forbedre og forandre fraksjonen din.

Spillet kommer med flere tusen slike gjenstander, og de kan fritt kombineres slik at du på den måten kan skreddersy fraksjonen din slik at den passer til din spillestil. For å finne de aller beste gjenstandene må du slå deg sammen med andre spillere, og prøve deg på ekstremt vanskelige oppdrag.

Utviklerne i Black Sea Studios (kjent for Knights of Honor) lover rask og heftig flerspiller, kooperativt spill, tilfeldig genererte kart og tre spillbare raser. De har ikke gitt noen informasjon om når de forventer å bli ferdige med utviklingen av dette spillet. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden