Black & White 2 får ekspansjon

Black & White 2 får en ekspansjonspakke ved navn Battle of the Gods, og Lionhead har også kommet med en offisiell kunngjøring av The Movies: Stunts & Effects.

Aztekerne og grekerne hadde ikke så mye med hverandre å gjøre i virkelighetens verden, men i Black & White sin verden er de erkefiender. Etter at grekerne satte en blodig stopper for aztekernes gale planer om verdensherredømme, trodde folk at faren endelig var over, men der tok de feil.

En liten bande med aztekere har overlevd, og har prøvd å vekke opp en ny gud. Etter som de ikke har hatt spesielt mange mennesker å ofre, har de tatt til takke med likene av deres falne soldater. Dette fungerte selvfølgelig ikke spesielt bra, da offergaver helst skal være levende for å ha noen virkning. Aztekerne lot seg imidlertid ikke stoppe, og etter å ha drevet med sin makabre offervirksomhet i flere år, ble bønnene deres endelig hørt.

The Movies: Stunts & Effects

Den nye guden er imidlertid ikke en vanlig gud - dette er en gud for de levende døde. Nå er den i ferd med å gjenoppvekke hærskarer av døde soldater for å skape en enorm hær. Som grekernes mektige gud kan du selvfølgelig ikke ha noe av at denne ekle oppkomlingen prøver å ta makten fra deg, så her blir det krig.

Battle of the Gods introduserer et nytt kjempedyr, to nye land og fire nye mirakler. I tillegg får vi seks nye utfordringer og mye annet innhold. Lanseringen vil finne sted tidlig denne våren.

Lionhead har også kommet med den offisielle kunngjøringen av den første ekspansjonspakken til The Movies, Stunts & Effects. Denne skal også lanseres til våren, og gir spillerne mulighet til å bruke heftige stunts og spesialeffekter i filmene sine. Dessuten får vi nye kulisser, kostymer og utstyr, samt oppgraderinger til filmproduksjonsverktøyet som gir oss enda flere muligheter.

For litt mer informasjon om Stunts & Effects kan du se vår tidligere artikkel.

Siste fra forsiden