Blackwell-eposet fortsetter

I The Blackwell Convergence opplever Rosangela Blackwell og spøkelset Joey Mallone nye overnaturlige eventyr.

Det er omtrent ett år siden vi først stiftet bekjenskap med spøkelsesjegerne Rosangela Blackwell og Joey Mallone, i det fornøyelige eventyrspillet The Blackwell Legacy. Etter en liten avstikker tilbake i tid (Blackwell Unbound), er den vesle utvikleren Wadjet Eye Games nå klar til å fortsette historien om Rosangela og Joey.

Som spillere med erfaring fra tidligere Blackwell-spill vet, er Rosangela et medium. Skjebnen har av en eller annen grunn gitt henne i oppgave å finne spøkelser som ikke klarer å gå over til det neste stadiet i eksistensen på egenhånd, og hjelpe dem videre ved å finne ut hvorfor de sliter.

Hjelperen hennes er Joey Mallone, et spøkelse som har vært knyttet til Blackwell-familien i generasjoner (uten at han vet eller vil si hvorfor). Han kan kommunisere med andre spøkelser, og har også andre egenskaper som kommer godt med.

Etter hendelsene i originalspillet har Rosangela sluttet som journalist, og tenker heller å tjene til livets brød ved å skrive om de overnaturlige eventyrene sine. Uheldigvis blir ikke artiklene hennes spesielt godt mottatt, og resultatet er at hun sliter med økonomien.

Denne gangen står hun og Joey overfor et intrikat mysterium som tar dem med inn i filmmiljøet og til Wall Street, hvor mørke hemmeligheter venter på å bli avdekket. The Blackwell Convergence kommer med det samme pek-og-klikk-baserte gameplayet og den samme retropregede grafikken som tidligere Blackwell-spill.

For mer informasjon, samt et par skjermbilder, kan du besøke nettstedet til Wadjet Eye Games.

Siste fra forsiden