Blazing Angels: Squadrons of WWII

Luftkamp og action er det vi loves i Blazing Angels: Squadrons of WWII. Nå kan du prøve demoen.

Blazing Angels: Squadrons of WWII er et luftkampspill der du gjennom 18 kampanjeoppdrag og flerspillerkamper over LAN og Internett får fly opp til 40 forskjellige fly fra andre verdenskrig. Kampene foregår over England, Frankrike, Tyskland, Marokko, Pearl Harbor, Midway og Tokyo, og Ubisoft forteller at vi får en heroisk historie som følger en enkelt skvadron gjennom krigen.

Bilde fra Xbox-versjonen

Dessuten loves vi innovativ skvadronbasert kamp, hvor de andre pilotene i gruppen din har spesifikke evner som kan brukes til din fordel. I flerspiller kan opp til 16 spillere kjempe mot hverandre, og vi får dessuten ti ekstra oppdrag for kooperativ flerspiller. Spillet legger vekt på action fremfor realisme, og fokuserer på luftkamper med massevis av fly i luften samtidig.

Nå har Ubisoft lansert en spillbar demo av Blazing Angels: Squadrons of WWII, slik at vi får muligheten til å finne ut om luftkampene er så heftige som Ubisoft lover at de skal være. Denne inneholder et treningsoppdrag der du får prøve deg i en liten dobbeltdekker, samt to oppdrag som foregår over Dunkirk og London. Demoens installasjonsfil er på 467 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden