Lithium møter Dynasty - Telenorligaen

– Ble litt for passive sammenlignet med hvordan vi ønsker å spille

Dynasty trenger poengene for å ha heng på sluttspillplassene i Telenorligaen.

Privat

Etter nok en feriepause i vårsesongen, er Overwatch tilbake på skjermen når Dynasty og Lithium braker sammen i en kamp som kan være vinn eller forsvinn for førstnevnte.

Før sjette runde har Dynasty like mange poeng som Riddle som innehar fjerdeplassen og dermed også den siste sluttspillplassen. Eventyrbrus har også seks poeng, men Dynasty har en kamp mer spilt enn de to lagene foran seg. Lithium har sju poeng, og ligger på tredje.

Kampen ser du direkte på vår Twitch-kanal fra klokken 20:00 »

SLIK SPILLES RUNDE SEKS AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Dynasty - Lithium
Kl 20:00: Riddle - Alopex
Kl 20:00: Eventyrbrus - Øygarden
Kl 20:00: Toppen - Nordavind

Alle kampene spilles søndag 8. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Tabell »

Brukte påsken på The Gathering

SLIK SPILLES RUNDE SJU AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 22:00: Eventyrbrus - Riddle
Kl 22:00: Toppen - Øygarden
Kl 22:00: Lithium - Alopex
Kl 22:00: 5 and a Half Men - Dynasty

Alle kampene spilles søndag 8. april.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Tabell »

Dynasty vant høstsesongen 2017, men har byttet hele lagoppstillingen, og laget har måttet justere ambisjonene for vårsesongen. De er nære en sluttspillplass med tre kamper igjen å spille.

– Bare tiden vil vise om vi er gode nok til å nå sluttspillet. Målet vårt på starten av sesongen var bare å beholde plassen i førstedivisjon, og det er vi gode nok til. Vi har det nok i oss til å komme oss til sluttspill, men det er det flere lag som har, sier Dynasty-tank, Niklas «N1ck» Frogner.

– Uansett så er målet vårt langsiktig, vi spiller for å bli gode sammen over tid, og forhåpentlig så vil det gi gode resultater også, legger han til.

Dynasty-tank, Niklas «N1ck» Frogner.
Privat

Spillerne har brukt påskeferien til å bli bedre kjent, og trent til både runde seks og sju skal spilles i kveld.

– Vi brukte påsken på The Gathering, så har brukt mye tid sammen, blitt bedre kjent. Så vi er klare for begge kampene, lover «N1ck».

Disse spiller for Dynasty

Vis mer

Niklas «N1ck» Frogner (Tank)
Tony «Sting» Sivertsen (Tank)
Roy Tore «Kappagods» Reime (Support)
Frida «Desii» Szabo (Support)
Didrik «Korkor» (DPS)
Isak «Sleier» Ovesen (DPS)

Til tross for en relativt trygg plass på tabellen, står Dynasty med tre tap på rad. Det er imidlertid ingen tegn til panikk.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Ja, det er tre tap på rad, men det er også mot lag som vi forventet motstand fra. Vi burde nok helt klart spilt bedre i siste kampen av dem (mot Riddle. Journ. anm.), men spilt er spilt. Vi har forsåvidt bare fortsatt å fokusere på vårt spill. Vi merket i kampen mot Riddle at vi ble litt for passive sammenlignet med hvordan vi ønsker å spille, og jeg tror vi merket litt på at vi var i rampelyset. Så det blir nok en tett kamp mot Lithium. Vi vet de kan spille bra, og de har slått Riddle som slo oss. Skal vi i det hele tatt skal ha en sjanse på sluttspill så må vi slå Lithium.

– Kjempeklare

Ask «AskForMore» Solheim Pedersen.
Privat

I motstanderleiren hersker det optimisme før møtet med Dynasty. Påskeferien er brukt til egentrening og på å lade batteriene før to kamper på én kveld.

DISSE SPILLER FOR LITHIUM

Vis mer

Ask «AskForMore» Solheim Pedersen (Support)
Erlend «Ekko» Aslaksen (Support)
Kurt-Emil «Dervola» Dervola (DPS)
Matthew «Tache» Welham
Endre «Endreo» Ofstad Hagen (Tank)
Michie «Hetsen» Isaksson (Tank)

– Lithium er kjempeklar for ny kamp i helgen! Det har vært en lang pause nå over påsken som vi alle sammen har brukt til å forbedre oss individuelt samt slappe av. Men nå er vi tilbake og ladd for kamp igjen, forteller Lithium-support, Ask «AskForMore» Solheim Pedersen.

I motsetning til Dynasty, har Lithium vunnet to strake kamper, etter en litt traurig start på sesongen med tap i første runde mot Nordavind. Kampen mot Øygarden i runde to ble utsatt, og skal spilles neste helg.

– Vi var fullt klar over at de første kampene våre i Telenorligaen ville være tøffe, med kampen mot Nordavind, Riddle og kampen neste søndag mot Øygarden. Jeg er godt fornøyd med resultatet så langt. Vi har ingen planer om å droppe de gode resultatene nå, så vi skal fortsette på den gode stien vi har vært på, lover «Ask».

Support-spilleren har lagt merke til Dynastys tidvis gode spill så langt denne sesongen, og skal være forsiktig med å undervurdere kveldens første motstander.

– Dynasty var et av lagene vi visste minst om i starten av sesongen, men har tydelig vist at de er et lag å regne med som skal kjempe om topplassene. Vi så dem spille mot Øygarden for to runder siden, og ble overaska av resultatet da de tok ett kart fra dem, sier «Ask».

Men han er imidlertid helt sikker på at Dynasty ikke kommer til sluttspillet på bekostning av Lithium.

– Jeg er helt sikker på at vi har det som trengs for å komme seg til sluttspillet alt annet vil være skuffende for oss, sier «Ask» selvsikkert.

Siste fra forsiden