Telenorligaen høsten 2018 - Hearthstone

Ble seriemester for andre gang i Hearthstone - sist gang var i 2015

Etter en svært spennende finale stakk Fredrik «Selkr» Lindh av med førsteplassen.

Twitch

1. plass: 12 000

2. plass: 7200

3./4. plass: 2400

RESULTATER TOPP 8:

1) «Selkr»

2) «Profix»

3) «TheMadBanana»

4) «DanielBeadle»

5-6) «Albrigtsen», «Thomerio»

7-8) «Mattis», «IMS»

I helgen var det sluttspill både i Overwatch og Hearthstone. I Overwatch stakk Nordavind av med seieren for andre sesong på rad.

Fredag og lørdag var det duket for solospillet i Hearthstone. Det var da vi for aller første gang fikk en spiller som har vunnet turneringen to ganger. Første gang var allerede i 2015 da han slo daværende BX3-spiller Johannes «EpicSaxGuy» Husa i finalen. Denne gang var det nemlig en annen veteran som sto på andre siden av kortbordet - nemlig Mats «Profix» Guttormsen. Guttormsen måtte se seg til slutt slått av vår nye Telenorligamester i Hearthstone - Fredrik «Selkr» Lindh

Ekstremt jevne oppgjør

Etter sluttspillet var ferdigspilt fredag kveld, så ble det klart at Lindh og Guttormsen hadde tatt seg til finalen i øvre pulje. Der var det da den tidligere Telenorligavinneren som tok første stikk, og var den aller første til å bli klar for storfinalen, og Guttormsen måtte ta turen ned i nedre pulje der resten av spillerne hadde kjempet seg videre til en nedre pulje-finale.

I den nedre finalen hadde årets aller største debutant i møtt klar til kamp - nemlig Brage «TheMadBanana» Halvorsen Kvamme.

LES OGSÅ: Alt av resultater, deltagere og kampoversikt

Kvamme har virkelig tatt Telenorligaen med storm denne sesongen, og ble tidlig plukket opp av Bitfix Gaming for sitt unike talent i spillet. Det skulle vise seg å lønne seg, for det er ikke mange 17-åringer som går opp på pallplass i sitt første forsøk. Det skulle vise seg at veteranen og rutinen til «Profix» skulle sikre seg sin første finale i Telenorligaen.

Fredrik «Selkr» Lindh er vinneren av Telenorligaen for andre gang.
Privat

I storfinalen så ble det nok et tett oppgjør mellom Guttormsen og Lindh, akkurat som kvelden før. De fulgte hverandre helt inn mot et siste slutt, 2-2 før det hele skulle avgjøres. Der var det altså Lindh som tok siste stikk, og kunne puste lettet ut. I intervjuet gjort med kommentatorene Helge «Albrigtsen» Albrigtsen og Jørgen «Toros» Pedersen pustet Lindh lettet ut, og var svært fornøyd med seieren.

– Jeg forventet vel ikke dette i det hele tatt. Jeg prøvde vel ganske hardt i sommeren som var, men har roet ned spillingen i det siste, så det var en liten overraskelse at det gikk så bra.

Lindh fikk spørsmål om hvordan oppladningen til en sånn storkamp gikk ut på.

– Jeg har ikke spilt så mye i forkant sånn egentlig, bare valgte de deckene jeg kunne og hadde grei kunnskap på, også bare spille de på det beste jeg kunne.

Det ble en rolig feiring for Lindh, men han kan iallefall konkludere med å være 12 000 kroner rikere etter å ha tatt førsteplassen i Telenorligaen.

Les også
Anmeldelse: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hele sluttspillet ble strømmet direkte av skribent og kommentator Jørgen «Toros» Pedersen, og kan sees i reprise her »

Siste fra forsiden