Bli bussjåfør i Bus Driver

I Bus Driver får du sette deg bak rattet på en buss, og sørge for å holde ruten din i et stort bymiljø.

Det å kjøre buss er kanskje ikke like glamorøst som det å kjøre ambulanse eller brannbil, men de som har stått og ventet i snøføyken på en buss som aldri kommer, vet hvor viktig det er for vanlige folk at bussene er i rute. I Bus Driver er det ditt ansvar å sørge for at folk slipper å vente på bussen, samtidig som reisen blir så behagelig og trygg som mulig.

Bus Driver beskrives som en realistisk simulasjon av en bussjåførs plikter, og kommer med over ti ulike busser, et omfattende bymiljø med ulike distrikter, og over to dusin ruter som finner sted på ulike tidspunkter og med ulike værforhold. Du må sørge for å holde ruten, samtidig som du følger trafikkreglene og ikke skremmer eller skader passasjerene dine.

En buss er ikke som en liten bil som kan snu på en femøring eller stoppe på et lite øyeblikk, noe du må huske på når du kjører monsteret ditt rundt i trafikken. Oppdragene dine inkluderer å kjøre barn til skolen, kjøre et lag til motstandernes stadium og kjøre toppsikret fengselsbuss.

Bus Driver skal etter planen lanseres denne vinteren, og er under utvikling hos tsjekkiske SCS Software (som blant annet har stått for jaktspillene i Hunting Unlimited-serien og flesteparten av lastebilspillene i 18 Wheels of Steel-serien).

Siste fra forsiden