Bli elitesoldat i nytt Medal of Honor

EA går helt nye veier i den kommende storsatsingen.

Da er det snart klart for den neste tittelen i den populære Medal of Honor-serien, og for aller første gang på 10 år handler det ikke lenger om 2.verdenskrig og vanlig infanteri-krig.

Elitesoldat i aktuell konflikt

I en fersk pressemelding melder nemlig EA at krigføringen denne gangen er flyttet fra 40-tallet til nåtidens krigsherjede Afghanistan for å sette fokus på dagens pågående konflikter. Dermed går serien for første gang bort fra 2.verdenskrig-settingen.

Du er heller ikke vanlig soldat denne gangen. I spillet har du rollen som operatør fra enheten Tier 1, som er en relativt ukjent og hemmelig elite-avdeling i det amerikanske forvaret som tar seg av oppdrag ingen andre kan håndtere.

Utviklerne skal ha jobbet tett med representanter fra avdelingen i arbeidet med spillet for å gjøre det mest mulig autentisk, og de skal også ha brukt ekte hendelser som inspirasjon.

Satser tungt

EA sier de har jobbet hardt med spillet for å gjøre det nyskapende og lover et uforglemmelig og moderne førstepersons-skytespill beregnet på den nye generasjonen spillere.

Sverige-baserte EA DICE, kjent for Battlefield-spillene, har også vært involvert i utviklingen av den nye Medal of Honor-tittelen. DICE ble hovedsaklig engasjert for å ta seg av multiplayer-delen av spillet.

Medal of Honor kommer en gang i 2010 til PC, PS3 og Xbox 360, men har ennå ingen lanseringsdato. Spillet skal imidlertid vises frem på prisutdelingen Spike Video Game Awards den 12. desember, så et klipp vil nok bli tilgjengelig etter hvert. I mellomtiden kan du også sjekke hjemmesiden for oppdateringer.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden