Bli en del av Football Manager 2005

Om du er en av de mange med en hemmelig drøm om å bli en verdenskjent fotballstjerne har kanskje Sega og Sports Interactive løsningen for deg.

I motsetning til tidligere spill, hvor fotballspillerne kun blir beskrevet ved hjelp av tekst, kommer Football Manager 2005 med bilder av hver eneste spiller, trener og fysioterapeut. Naturligvis er det slik at de ekte spillerne får sine egne bilder i denne databasen, men etter hvert som du spiller vil eldre spillere pensjonere seg, mens yngre spillere dukker opp.

Dermed trenger naturlig nok Sports Interactive en haug av bilder for å gi disse spillerne sine egne personligheter, og her kommer du inn. Ved å sende inn et bilde av deg selv, kan ditt flotte ansikt bli en del av Championship Manager-utviklernes neste fotballmanagerspill, og hvem vet? Kanskje du blir Brasils neste stjernespiss?

Det er naturligvis enkelte retningslinjer som må følges - bildene bør ikke inneholde bestemte lagdrakter, og hvis du ikke ser ut som du er mellom 18 og 22 år vil bildet ditt bli brukt på en trener eller fysioterapeut. Er du under 18 år kan du ikke delta.

Det ser også ut til å være mulighet for å vinne noen penger, om ære og berømmelse ikke er nok for deg. For ytterligere informasjon og regler kan du følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden