Bli kongen på skraphaugen i Overwatchs nyeste brett

En ny oppdatering for skytespillet introduserer også store endringer for D.Va og Mercy.

Blizzard

Overwatchs nyeste oppdatering introduserer et nytt «Escort»-brett til skytespillet, kalt Junkertown. Brettet har vært tilgjengelig via testservere på PC en stund, men er nå offisielt lansert på samtlige plattformer, kunngjorde Blizzard denne uken.

Se Overwatch-utvikleren diskutere arbeidet med Junkertown. (Video: Blizzard)

Junkertown ligger midt i Australias beinharde ødemark, og brettets design er tilsynelatende inspirert av Mad Max-filmene. Spillere vil med andre ord finne mye sand, skrapmetall og improvisert arkitektur. Du kan lære mer om brettet i videoen til høyre.

Figurendringer

Ved siden av brettet, byr den nyeste Overwatch-oppdateringen på store endringer for figurene D.Va og Mercy.

D.Vas Defense Matrix-egenskap, som beskytter hennes lagkamerater, varer nå halvparten så lenge som før. Til gjengjeld har hun fått et nytt angrep, kalt Micro Missiles, som skyter små prosjektiler som eksploderer når de treffer målet.

– Varigheten på D.Vas Defense Matrix har vist seg å være for kraftig, men å kun redusere den uten å gjøre andre endringer ville gjort henne for svak. I stedet legger vi til en ny egenskap og gir henne muligheten til å fly mens hun skyter, forklarer Blizzard.

Junkertown.
Blizzard

Mercy har fått et nytt Ultimate-angrep, kalt Valkyrie, som markant forbedrer våpnene og egenskapene hennes i 20 sekunder. Resurrect – det tidligere Ultimate-angrepet – degraderes til en standardegenskap, som i stedet for å gjenopplive samtlige medspillere innenfor en gitt avstand kun vil fungere på én spiller av gangen.

– Mens det å gjenopplive utslåtte medspillere er en viktig del av å spille som Mercy, skapte måten Ultimate-angrepet hennes fungerte en rekke problemer. Det var frusterende å spille mot, og det oppfordret Mercy-spillere til å gjemme seg fra viktige kamper i stedet for å ta del i dem, skriver utvikleren.

Ellers introduserer oppdateringen en rekke mindre endringer til Overwatch, som du kan lese mer om på spillets nettsider. Blant annet forteller Blizzard at pøbelspillere på Xbox One nå vil miste muligheten til å kommunisere i spillet, dersom de ikke tar seg sammen.

Blizzard bruker store ressurser på å bekjempe Overwatch-pøbler.
Arbeidet forsinker videreutviklingen av spillet, forteller spillsjefen »

Siste fra forsiden