Evalueringsmøte for Telenorligaen

Bli med å forme Telenorligaen

Gamer.no inviterer til ny samling med breddelagene i det norske seriespillet.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

Telenorligaen har akkurat avsluttet sin femte sesong siden oppstarten i 2015. Deltakerantallet har økt fra 2000 til over 5500 på disse årene.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Overwatch og Rocket League med 450 000 kroner i rene pengepremier for toppdivisjonene. Over 800 lag deltok våren 2017.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Ligaen arrangeres og eies av Gamer.no, som nå ønsker å samle deltakere til et nytt åpent møte tirsdag 20. juni klokken 17:00 for å stake ut kursen videre for Norges største satsing på e-sport. Møtet skjer i Gamer.nos lokaler i Grensen 3 i Oslo, og det serveres gratis mat og drikke til alle deltakerne.

Klubber og lag i 1. divisjon og 2. divisjon har hatt et tilsvarende møte, men dette er bare en brøkdel av hva Telenorligaen består av. Majoriteten av lagene, spillerne og kampene er nedover i divisjonene, og det er den grasrota som nå skal bli hørt.

Hva motiveres du av? Hvordan kan Telenorligaen bli et bedre sted å være for deg og ditt lag, og hva betyr mest for deg når du konkurrerer i e-sport?

Ønsker du å være med å forme Telenorligaens fremtid? Meld din interesse i skjemaet under, så blir du kontaktet. God spredning mellom divisjoner og spill vil prioriteres.

Siste fra forsiden