Bli med Fallout 3 ut i rommet

Den femte og antatt siste utvidelsen til det populære spillet er avduket.

Om du enda ikke er lei de post-apokalyptiske landskapene i Fallout 3, venter snart nok en utvidelse. Hittil har det blitt lansert fire utvidelser til det svært populære spillet, og til tross for et del tekniske problemer har selve utvidelsene generelt blitt svært godt mottatt av både spillere og kritikere.

Vi har så langt besøkt både sumper, mystiske elvebyer og mer til. Denne gang går turen fra landskapet rundt Washington til det iskalde verdensrommet.

Pakken som nå er annonsert har fått navnet Mothership Zeta, og tar spillere med på en tur i romskipet med samme navn. Sammen med diverse karakterer fra de øde landskapene på jorden må spillere denne gang slåss sammen for å unnslippe mystiske romvesner.

Spillere vil få kloa i flere utenomjordiske leketøy som "Alien Atomizer, Alien Disintegrator og Drone Cannon". Nøyaktig hvilke funksjoner disse leketøyene får vet vi ikke, men vi er sikre på at det blir eksplosivt, grisete og fryktelig morsomt. I tillegg til diverse våpen vil spillere også få tilgang til en romdrakt, og merkelig nok, Samurai-rustning for å beskytte seg mot diverse romvesner.

Bethesda har tidligere uttalt at de ville slippe totalt fem utvidelser til Fallout 3, og det virker som de har tenkt å la serien gå ut med et smell i denne siste utvidelsen. Når det er sagt er ingenting skrevet i stein. En av spillets utviklerne, Pete Hines, gir et lite håp til de som håper på enda mer moro:

– Aldri si aldri, men dette var den siste utvidelsen vi hadde planlagt.

Mothership Zeta vil komme mandag 3. august, og vil slippes for Xbox 360 og PC for 800 Microsoft poeng.

(Kilde: Kotaku.com)

Siste fra forsiden