Konkurranse

Bli med i Assassin’s Creed-beta

Vi har betanøkler til flerspillerdelen av Assassin's Creed: Brotherhood.

I midten av november kommer det tredje Assassin’s Creed-spillet fra Ubisoft. Her styrer du nok en gang Ezio, som nå har blitt en legendarisk snikmorder.

Ulike scener fra flerspillerdelen som starter 4. oktober, kun på PlayStation 3.

– Dette er en fullblods oppfølger til Assassin’s Creed II. Brotherhood starter nøyaktig der det forrige spillet sluttet, og vi får svar på mange ubesvarte spørsmål. Bare enspillerdelen alene er rundt 15 timer, fortalte brettdesigner Gaelec Simard til Gamer.no i august.

Flerspillermoro

For første gang i serien blir det også mulig å drepe sammen med andre i en flerspillerdel. 4. oktober starter en eksklusiv beta på PlayStation 3. Denne er egentlig bare tilgjengelig for de som forhåndsbestiller spillet i utvalgte butikker, men Gamer.no har som eneste norske medie fått mulighet til å dele ut tilgangsnøkler.

I betaen kan du velge blant ni ulike figurer, som doktoren, presten, bøddelen eller en kurtisane. Hver og en har egne signaturbevegelser og spesielle våpen.

Inntil åtte spillere kan kjempe samtidig i to ulike moduser, på to ulike brett i de italienske byene Roma og Castel Gandolfo:

  • Wanted – her gjelder det å få høyest mulig poengsum ved å drepe målet sitt, og deretter flykte på smarte måter.
  • Alliance – to og to spillere samarbeider om å gjennomføre et oppdrag og forvirre fienden.

Slik får du tilgang

20 eksklusive PlayStation 3-nøkler deles ut onsdag 29. september. For å bli med i trekningen må du være fylt 18 år og svare rett på dette spørsmålet:

Les også
Anmeldelse:

Assassin’s Creed: Brotherhood kommer i salg 18. november, for Xbox 360 og PlayStation 3. PC-versjonen kommer i løpet av første kvartal neste år.

Siste fra forsiden