Bli med på Shadow Ops: Red Mercury-betatesten

Hvis de eksklusive videoene vi har publisert fra Shadow Ops: Red Mercury har fristet deg, kan du nå prøve å bli med på betatestingen av PC-versjonen.

Atari hadde opprinnelig ikke tenkt å sette i gang betatestingen av Shadow Ops: Red Mercury før om en stund, men for å forlenge betatestingsperioden og sørge for flere tilbakemeldinger fra spillerne har de bestemt seg for å starte betatestingen litt tidligere. Det betyr at du allerede i dag kan skrive deg opp som betatester på Atari sitt nettsted, ved å følge lenken under.

Shadow Ops: Red Mercury er en førstepersons action/thriller, hvor spilleren får rollen som en profesjonell Delta Force-soldat. Spillet har hentet inspirasjon fra utallige Hollywoodfilmer, og lover å tilby en svært filmatisk opplevelse. Ved hjelp av Unreal-motoren har utviklerne klart å lage svært realistiske spillmiljøer, og Red Mercury kommer totalt med 20 enspillerkart og 20 flerspillerkart. Flerspillermodusene inkluderer "deathmatch", "team deathmatch", "plant the bomb", "capture the flag" og "escort".

For mer informasjon om spillet kan du sjekke produktsiden vår eller følge lenkene til artiklene under.

Siste fra forsiden