Bli med til hemmelig romstasjon

Nytt nedlastbart innhold til Mass Effect ser snart ut til å ankomme.

Selv om Mass Effect 2 ikke er så alt for langt unna, annonserte Bioware for en stund tilbake at det fortsatt arbeides med nedlastbart innhold til den originale romsagaen. Det kan se ut til at det ikke blir så lenge å vente til vi får prøve oss på dette, for nå har informasjon om den nedlastbare pakken funnet veien ut på xbox.com

Det nye oppdraget tituleres Pinnacle Station og er på 246 MB. Foreløpig er verken pris eller slippdato kjent, og man kan spekulere i om hvorvidt denne informasjonen ikke egentlig skulle ha vært offentligjort enda, da Bioware ikke har noe info om dette oppdraget på sine egne sider. Slippdatoinformasjonen på xbox.com sier "Released: 1/1/0001".

Pinnacle Station later til å være en topphemmelig romstasjon utenfor allfarvei som er under kontroll av alliansen. Det ser ut til å være en kampfokusert DLC og det hintes til at det foregår en slags kampturnering, noe vi har sett i flere Bioware-spill tidligere, eksempelvis Jade Empire, Baldurs Gate 2 og Star Wars: Knights of the Old Republic.

Den nye romstasjonen skal inneholde 13 nye kampscenarioer og vil legge to-tre timers spilletid til det allerede omfangsrike fremtidsrollespillet. Også denne nedlastbare pakken krever at du har oppnådd SPECTER-status med karakteren din. Dette vil i praksis si at du må belage deg på et par timers spilling før du kan ta på deg turneringsbuksene dine, og vise den siviliserte delen av verdensrommet hvem som er den tøffeste.

(Kilde: xbox.com.)

Siste fra forsiden