Bli metallhelt i mai

Harde tider for trommiser

Guitar Hero: Metallica kommer til Europa om et par måneder.

Guitar Hero: Metallica var lenge en dårlig skjult hemmelighet, og da den offisielle kunngjøringen endelig kom hadde nok mange for lengst fått med seg at det var under utvikling.

Spillet var forventet i løpet av første halvår 2009, og nå har utgiver Activision Blizzard bekreftet ovenfor Eurogamer at det blir mailansering i Europa. Noen nøyaktig slippdato har ikke blitt oppgitt.

Skal vi tro nettsidene til den amerikanske butikkkjeden Gamestop slippes spillet litt tidligere i Statene, da det står oppført for lansering mot slutten av mars.

I likhet med Guitar Hero: Aerosmith fokuserer spillet hovedsakelig på tittelbandet, men det blir også gjesteartister. Judas Priest og Alice in Chains er blant de bekreftet bandene, og totalt loves vi over førti rock- og metalllåter.

Vanskelighetsgraden skal være høyere en tidligere Guitar Hero-spill, og trommiser får litt ekstra å bryne seg på. Til ære for Metallica-trommis Lars Ulrich er det nemlig inkludert en ekspert pluss-vanskelighetsgrad for trommer, samt en fristilmodus.

Guitar Hero: Metallica bygger på Guitar Hero: World Tour og støtter de samme instrumentene. Det kommer til Playstation 3, Playstation 2, Xbox 360 og Wii.

Siste fra forsiden