Bli ølbrygger i Beer Tycoon

Frogster Interactive har kunngjort Beer Tycoon, et spill hvor du må brygge og selge ditt eget øl.

Det hadde vært fristende å påstå at Beer Tycoon er et spill som sannsynligvis ikke kunne ha kommet fra noe annet land enn Tyskland, men det ville i så fall bare vært delvis sant. Utgiver Frogster Interactive er riktignok tysk, men utviklerne i Virtual Playground befinner seg i en annen øldrikkende nasjon, nemlig England.

Uansett, Beer Tycoon er et spill der du må drive et bryggeri. Du begynner med en håndfull bryggeribygninger, og må prøve å bygge den vesle bedriften din til å bli en bryggeri i verdensklasse. Som vanlig i denne sjangeren må du investere i nye bygninger, ansatte, utvikling og markedsføring av produkter.

Et bryggeri kan bestå av opp til 21 ulike bygninger (totalt får du velge mellom 63 bygninger), og ølet ditt kan brygges av 50 forskjellige ingredienser (inkludert grunnleggende ingredienser som humle og malt, og mer eksotiske ingredienser som chili og sjokolade som kan sette smak på brygget ditt).

Spillet er i 3D, og kommer med syv unike landskaper fra tre forskjellige land (Tyskland, Storbritannia og Belgia). Mer informasjon kan du finne hos utviklerne. Frogster Interactive forteller at de går for en lansering i januar, men spesifiserer ikke hvilke land de vil distribuere spillet i.

Siste fra forsiden