Bli proff skapsprenger

Lek Egon Olsen

Jowood vil innfri dine forbryterfantasier og gir deg muligheten til å åpne pengeskap på Wii.

For et par år siden slapp The Adventure Company eventyrspillet Safecraker til PC, og nå får også Wii-eiere lov til å prøve seg på litt fantasifull skapsprengning.

Klarer du denne er det fortsatt 34 igjen.

I Safecraker spiller du en profesjonell skapsprenger som blir kontaktet av arvingene til en avdød milliardær. Han har etterlatt familien sin en skikkelig hodepine, for han har gjemt testamentet i et av de 35 pengeskapene i herskapshuset sitt. Han var nemlig en eksentriker som var lidenskapelig opptatt av å samle på pengeskap.

Herskapshuset har 40 rom å utforske, og for å åpne skapene må du lete etter ledetråder både i rommene og inne i de pengeskapene du klarer å åpne. Jo flere av gåtene i huset du klarer å løse, jo nærmere kommer du det best beskyttet pengeskapet av dem alle, som tilfeldigvis inneholder testamentet.

– Eventyrspillere kan glede seg over Safecrackers overgang til Wii. Spillet er ikke-voldelig, så hele familien kan jobbe sammen for å løse utfordrende gåter og nyte de rike omgivelsene i herskapshusets 40 rom, forteller The Adventure Companys Byron Gaum i en pressemelding.

Det er østerrikske Jowood som skal stå for distribusjonen i Europa og spillet skal etter planen slippes en gang til høsten. Safecracker er utviklet av Kheops Studios.

Siste fra forsiden