Bli sjørøverkaptein før jul

Rollespillet Raven's Cry tar oss tilbake til syttenhundretallet.

Topware Interactive

Skaperne av Two Worlds-rollespillene lanserer sitt neste spill denne måneden. Det heter Raven's Cry, og er et actionpreget rollespill satt til sjørøvertiden.

Spillet beskrives som et åpen verden-spill med realistiske miljøer hentet fra både Karibien og Sør-Amerika, hvor du spiller en sjørøver som ønsker å hevne drapet på familien hans.

Stort og åpent

Koselig sted.

Handlingen finner sted både på havet og på land. Du kan få tak i flere forskjellige seilskuter, som du kan bruke til både piratvirksomhet, dusørjakt, smugling og handel. Sjøkamp er selvsagt en viktig del av spillet, med mange taktiske muligheter.

På land loves vi et raskt og utfordrende kampsystem inspirert av fekting, med historisk nøyaktige våpen fra syttenhundretallet.

Raven's Cry har ikke fått spesielt mye oppmerksomhet før lansering, og ryktene vil ha det til at utviklingen har vært trøblete ettersom originalutvikleren ble droppet og spillet ble overført til det polske studioet Reality Pump.

I oktober sa utgiveren at spillet skulle lanseres 27. november via digital distribusjon for PC, og at konsollversjonen samt den fysiske lanseringen av PC-versjonen skulle komme i 2015. Senere ble altså Steam-lanseringen i stillhet flyttet til 16. desember.

Vi har visst ingen anmeldelse av Two Worlds II, men originalen hadde vi sansen for, selv om det absolutt hadde sine svakheter.

Siste fra forsiden