Bli spøkelsesjeger i nytt spill

I The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure må du bruke ekte teknikker brukt av paranormale etterforskere for å løse et eldgammelt mysterium.

På åttitallet var det Ghostbusters som gjorde rent bord hva overnaturlige problemer angikk, men da de dessverre har lagt opp, er det opp til mer seriøse etterforskere å ta over spøkelsesjakten. I The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure spiller du Nigel Danvers, som må lære å bruke avanserte teknikker brukt av ekte spøkelsesjegere for å løse et eldgammelt mysterium. Handlingen foregår i en guffen kystby i England, hvor Nigel får både hjelp og motstand fra levende og døde innbyggere.

The Lost Crown er et pek-og-klikk-eventyrspill som benytter seg av både første og tredjepersons perspektiv. Utviklerne forteller at vi får over 30 timers gameplay, og at vi kan jakte på spøkelser i sanntid (ved hjelp av ting som bevegelsessensorer, nattkameraer og temperaturmålere). Spillområdene kan utforskes både på dagen og om natten, og selv om det sannsynligvis ikke er spesielt fristende å gå inn i en hjemsøkt og forfallen bygning midt på svarte natten, kan det være nettopp det vi må gjøre for å løse mysteriet.

Dessuten loves vi intelligente gåter og utfordringer som er realistisk integrert i gameplayet, samt en rekke ulike avslutninger (hvilken du får er basert på valgene du tar underveis og i den siste delen av spillet). Dessuten skal spillet komme med en skummel historie inspirert av arbeidene til Charles Dickens, M. R. James, Arthur Conan Doyle og E. F. Benson. Utviklerne håper å lansere spillet til våren neste år. For mer informasjon, samt en trailer og noen bilder, kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden