Bli verdens beste FIFA-spiller

Microsoft, Electronic Arts og FIFA har kunngjort de detaljene om det første offisielle FIFA-støttede spillmesterskapet.

FIFA Interactive World Cup er en ny spillturnering som kombinerer on- og offline fotballspill med FIFA Football 2005 på Xbox og Xbox Live. FIFA Interactive World Cup kommer til å besøke seks kontinenter fra oktober til desember 2004 og gi fotballtilhengere sjansen til å bli kronet som FIFA Interactive World Player 2004.

I tillegg skrytes det av at du får trene med proffene, nyte musikk fra verdenskjente DJ-er og oppleve en rekke andre overraskelser. Det fortelles at mer enn 8000 spillere kommer til å få delta, samtidig som det blir mulig for alle som har Xbox Live (og FIFA Football 2005) å bli med.

Du kan kvalifisere deg på tre måter; enten ved å registrere deg på en regional turneringsarena, kvalifisere deg over Xbox Live eller vinne en lokal kvalifiseringsfinale som tar deg med til den regionale turneringen og til slutt (hvis du er god nok) finale i Zurich. Informasjon om de lokale kampene finner du på registreringssiden.

Hvis du vinner mesterskapet vil du få få tittelen FIFA Interactive World Player 2004 og en trofé delt ut av FIFA-presidenten Joseph S. Blatter. Avsparket går i oktober og FIFA Interactive World Cup skal besøke følgende ni byer:

Johannesburg - 24. oktober
New York - 30. oktober
Rio de Janeiro - 6. november
Sydney - 13. november
London - 20. november
Seoul - 27. november
Paris - 4. desember
Berlin - 11. desember
Zurich (FINALE) - 19. desember

Følg lenken nederst på skjermen for mer informasjon og oppmeldingsskjema.

Siste fra forsiden