Bli zombie i nytt MMORPG

Exanimus er et MMORPG-spill hvor spillerne får oppleve hvordan "livet" som zombie arter seg.

MMORPG-spillet Exanimus foregår i en verden der de døde ikke lenger bryr seg med å ligge i gravene sine. I stedet reiser de rundt på jakt etter levende kjøtt, og i det handlingen starter, har de klart å utrydde mesteparten av menneskeheten. Spilleren får mulighet til å ta på seg rollen som menneskeetende zombie, eller et levende menneske i en av de små, barrikaderte lommene hvor det fremdeles finnes overlevende.

Exanimus, som er i "pre-produksjon" nå, skal tilby et mørkt og intenst spillmiljø for voksne. Det hele foregår i en post-apokalyptisk verden hvor situasjonen er så ille som det overhodet er mulig å bli, noe som kommer til å gjenspeiles i grafikkstilen. Spillet vil komme med en historie som spillerne kan innleve seg i, og støtter både gruppespill og solospill, samt spiller-mot-spiller-kamp.

Utviklerne i Thinking Man Studios forteller at de sannsynligvis kommer til å gi ut spillet selv, men at de har vært i diskusjon med flere utgivere, og at det ikke utelukkes at vi får se spillet i butikkene. De vil holde miljøet kontinuerlig oppdatert om utviklingen, og planlegger i tillegg å gjøre det mulig for engasjerte sjeler å involvere seg allerede før det er tid for betatesting.

Som med vanlige MMORPG-spill kommer spillet med en månedlig avgift, men denne vil være "konkurransedyktig", noe som etter alt å dømme betyr at spillet vil koste mindre enn flere av konkurrentene sine. Spillet er under utvikling for PC, men utviklerne vil ikke utelukke at det også kan komme til andre plattformer (som Mac, PS3 eller Xbox 360).

For mer informasjon kan du besøke spillets offisielle nettsted (som snart vil komme med mer informasjon, samt et forum).

Siste fra forsiden