Blizzard har trukket sløret av Overwatch-helt nummer 27

Møt Brigitte Lindholm i en ny introduksjonsvideo.

Etter å ha sluppet noen hint den siste uken, trakk Blizzard onsdag sløret av Overwatchs neste spillbare figur. Som mange fans allerede hadde gjettet seg til blir skytespillets 27. helt ingen ringere enn Brigitte Lindholm – Torbjörns datter.

Hør hva Overwatch-sjef Jeff Kaplan har å fortelle om Brigitte. (Video: Blizzard)

Etter å ha tilbragt flere år som assistent for både sin far og Reinhardt, har Brigitte bestemt seg for å ta en mer aktiv rolle på slagmarken. Hun støtter i hovedsak opp om medspillerne sine, men kan også passe på seg selv med skjold og en rakettdrevet jernklubbe.

Hybridfigur

I kamp kan Brigitte hjelpe lagkamerater i nød med sin Repair Pack-evne. Denne deler ut en god dose førstehjelp til én figur, og gir atpåtil ekstrarustning dersom figuren når full helse før evnen er utladet.

Havner hun i vansker kan hun beskytte seg med sitt Barrier Shield, som absorberer skade i en kort periode. Med skjoldet oppe kan hun også bruke Shield Bash for å storme frem og svimeslå en fiende.

I nærkamp hamrer Brigitte løs med Rocket Flail, som øker rekkevidden til klubben hennes og kan treffe flere fiender med ett slag. Whip Shot-angrepet lar henne kaste klubben på motstandere som er lenger unna.

Brigitte Lindholm.
Blizzard

Ultimate-angrepet Rally gir ekstrarustning til alle medspillere innenfor en viss rekkevidde. Når hun bruker Rally kan Brigitte også forflytte seg raskere, slik at hun kan komme lagkamerater langt borte til unnsetning.

– Vi har vært strålende fornøyde med henne i interne tester så langt. Hun er svært effektiv mot flere helter som er veldig sterke akkurat nå, så vi tror hun kommer til å forandre måten Overwatch spilles både på amatørnivå og i konkurranser på høyste nivå, forteller Jeff Kaplan i sin nyeste videooppdatering.

Kaplan mener også Brigitte kan være den perfekte mellomtingen for de som spiller «tank»-klasser, men har lyst til å prøve en «support»-figur. På samme måte gir hun litt mer slagkraftighet til support-spillere som er lei av å hele tiden bli plaget av motstanderne.

Brigitte er nå tilgjengelig for testing på PC-versjonens testservere. Konsollspillere må vente på en offisiell oppdatering før de kan prøve den nye Overwatch-helten, men basert på tidligere heltelanseringer tar det neppe altfor lang tid.

Overwatch tjener store penger på salg av mikrotransaksjoner.
Spillet er riktignok ikke i nærheten av Playerunknown's Battlegrounds »

Siste fra forsiden