Blizzard kunngjør WoW-ekspansjon

Blizzard har nå kunngjort World of Warcraft: The Burning Crusade, den etterlengtede ekspansjonspakken til World of Warcraft.

World of Warcraft: The Burning Crusade er den første ekspansjonen til MMORPG-spillet World of Warcraft. Ekspansjonspakken kommer med to nye spillbare raser (horde-rasen blood elves og en ukjent alliance-rase), samt et helt kontinent som har fått navnet Outland. Dette kontinentet er tilgjengelig gjennom en magisk portal.

I tillegg får vi hundrevis av nye oppdrag og minst like mange våpen, rustninger og andre former for utstyr. Dessuten kommer ekspansjonen med et nytt yrke; "jewelcrafting", som blant annet lar deg feste magiske juveler på våpen og rustninger. I tillegg får du muligheten til å ri på flygende dyr, noe som sikkert setter deg i respekt blant Azeroths mange innbyggere.

De som har spilt lenge kan også glede seg til å få sjansen til å utvikle karakterene sine ytterligere. Med The Burning Crusade heves nemlig grensen for hvor høy "level" karakteren din kan ha til 70. Selvfølgelig introduseres massevis av store og farlige fiender som gjør livet surt også for de sterkeste karakterene.

For å finne ut mer om World of Warcraft: The Burning Crusade kan du besøke det offisielle nettstedet til ekspansjonen. Blizzard har ikke kunngjort når de planlegger å få ekspansjonen ut i butikkene.

Siste fra forsiden