Blizzard søker hjelp til strategispill

I en stillingsannonse på nettstedet sitt søker Blizzard etter noen som kan hjelpe dem å lage kart til et sanntidsstrategispill.

Når Blizzard foretar seg noe, tar det ikke lang tid før hele verden vet det og ryktene svirrer som fluer rundt kumøkk. Denne gangen er det snakk om en stillingsannonse hvor de søker etter en talentfull kartdesigner som har erfaring med kartredigeringsverktøy for populære sanntidsstrategispill som Warcraft 3, Rise of Legends, Command and Conquer, og så videre.

Dette betyr sannsynligvis at Blizzard jobber med et sanntidsstrategispill, og det skal ikke så mye fantasi til for å tenke at dette kan være et nytt spill i Warcraft-serien, eller en etterfølger til Starcraft. Sistnevnte er kanskje mest sannsynlig, i og med at Warcraft-franchisen allerede holdes i live med World of Warcraft, mens titusenvis av Starcraft-tilhengere verden over venter utålmodig på en etterfølger til sitt favorittspill.

Samtidig kan det selvsagt bety at Blizzard trenger hjelp til å lage nye kart til Warcraft 3, eller at de gjør noe helt annet. Om du skulle ha lyst til å søke på jobben for å finne det ut, er det imidlertid et par ting du må ha i orden. Idealkandidaten bør nemlig ha vært med på utviklingen av i alle fall ett kommersielt spill, eller skapt og distribuert kart og modifikasjoner til et eksisterende spill.

Mer info om stillingen får du hos Blizzard.

Siste fra forsiden