Blizzard svinger øksa

Utestenger over 320 000 kontoer.

Det finnes lite som er mer spennende enn å dele skatter med, og måle krefter mot mennesker fra alle verdenshjørner. Litt mindre spennende er det når noen av de samme menneskene tar seg friheter langt utenfor god folkeskikk.

Anmeldelse:Creative Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset

I den anledning har Blizzard nå sett seg nødt til å utestenge hele 320 000 Warcraft III- og Diablo II-kontoer fra Battle.net. I første omgang gjelder dette bare for 30 dager, men vanejukserne må pent godta å bli nektet adgang til tjenesten for godt.

Kommende Diablo III

Det er på Battle.nets forum at Blizzard i går kunngjorde tiltaket som nå vil påvirke mer mennesker enn det finnes i Bergen by. Konsekvensene av juks med tredjeparts programvare og utnytting av svakheter kan være store, ifølge uttalelsen.

– Denne typen aktiviteter kan gi alvorlige stabilitetsproblemer for serverne våre, så vi fortsetter å aggressivt overvåke Battle.net for å beskytte tjenesten og spillerne fra de skadelige effektene av juksing.

Les også:Ikke Diablo III i 2010

Man kan vanskelig gjøre annet enn å klappe i hendene for Blizzard som fremdeles støtter oppunder ti år gamle Diablo II. Verden ville vært et bedre sted om alle utviklere hadde hatt like stor integritet og lojalitet overfor sine kunder.

Les også:Starcraft II-beta i gang

(Kilde: Battle.net)

Siste fra forsiden