Blizzard-veteraner med nytt studio

Blizzard North (studioet bak Diablo-serien) er som kjent lagt ned. Nå har en gruppe veteraner fra studioet dannet en ny utvikler, og for tiden jobber de med et spill som heter Starfall.

Det nye studioet heter Hyboreal Games, og ble grunnlagt av Michio Okamura, Eric Sexton og Steven Woo, som alle jobbet med Diablo-franchisen. Det nye studioets første spill er Starfall, et futuristisk actionrollespill. Hyboreal beskriver det som Diablo møter Halo, og forteller at det blander tredjepersons actionspilling med rollespillelementer som karakterutvikling og utforskning.

Vi vet ikke spesielt mye om historien i spillet enda, annet enn at du får stor frihet til å velge hvilken vei du vil følge, og at dette får konsekvenser for galaksens skjebne. Du får også mulighet til å reise fra planet til planet i et romskip, som du kan oppgradere og skreddersy etter hvert. Hyboreal forteller at de fokuserer på tilgjengelighet, avhengighet og gjenspillingsverdi.

Hyboreal Games forteller også at de vil fokusere på PC-markedet, som de allerede har stor erfaring med. I tillegg vil de arbeide for å sikre lave maskinkrav, da markedet for bærbare PC-er og "low end"-systemer er i vekst for tiden, samtidig som det er mindre konkurranse i dette markedet. Samtidig vil de undersøke muligheten for å la andre utviklere konvertere spillene deres til andre plattformer.

Selskapets strategi er at spillene de lager skal være morsomme for alle, og mens andre utviklere kan konsentrere seg om tekniske finesser og komplekse historier, vil de fokusere på gameplay. Sjekk Hyboreals offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden