Blodig kamp mot fiender fra rommet

Finske Frozenbyte har avdekket de første detaljene om Preyground, et spill som ser ut til å kunne bli en moderne versjon av Team 17-klassikeren Alien Breed.

Preyground beskrives som et eksplosivt actionspill hvor handlingen sees skrått ovenfra. Både den visuelle stilen og det faktum at alt sees fra "fugleperspektiv" gjør at spillet minner mye om de klassiske Alien Breed-spillene fra britiske Team 17. Her tas imidlertid handlingen fra 2D til 3D og spillet leverer et realistisk lys- og skyggesystem, avansert lyd og et innovativt våpensystem.

Spillet foregår i en fremtid hvor vi jordboere har oppdaget at vi ikke er alene. Nå blir en menneskelig koloni invadert av en horde med fæle romvesener. Spilleren må hjelpe til med forsvaret av kolonien og evakueringen av sivile, samtidig som han må prøve å finne ut hvor monstrene kommer fra, slik at de kan stoppes.

Preyground tillater spilleren å skreddersy våpnene sine ved hjelp av en stor mengde oppgraderinger, og disse kan fritt kombineres på en rekke dødelige måter. Utvikleren skryter også av ødeleggbare spillmiljøer, slik at resultatet av overdreven bruk av de eksplosive våpnene spillet har å by på blir slik som forventet. I tillegg skryter Frozenbyte av at lys spiller en viktig rolle i spillet. Alle monstrene reagerer ulikt på lys, noe spilleren må utnytte seg av.

Preyground skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Det er ikke kjent om de finske utviklerne har sikret seg noen utgivelsesavtale enda. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden