Bloodrayne 2 er ferdig

Majesco har akkurat kunngjort at vampyriske Bloodrayne 2 er ferdigutviklet og vil komme i salg om kort tid.

Det første Bloodrayne-spillet var et underholdende og blodig actionspill med heftige kampsekvenser og flott grafikk. Spillet ble aldri sett på som noen revolusjon innen sjangeren, men tilbød mye ukomplisert moro for pengene. Nå er etterfølgeren her, og utviklerne i Terminal Reality ser ikke ut til å ha spart på kruttet. Bloodrayne 2 ser ut til å bli den reneste voldsorgien, og kommer med flere bevegelser, bedre grafikk og massevis av nye spillmiljøer.

Det ser heller ikke ut til at utgiveren, Majesco, legger noe særlig i mellom i forhold til promoteringen av spillet. Rayne stiller naken i oktobernummeret av Playboy og spiller inn video som skal vises på MTV2 den 21. oktober. I tillegg har hun fått sitt eget tegneseriehefte og er i ferd med å bli hovedpersonen i en ny Hollywood-film (hvor hun spilles av Kristianna Loken).

Bloodrayne 2 kommer til PC, PS2 og Xbox i oktober, og det blir definitivt spennende å se om spillet blir verd alt oppstyret (samt hvor lang tid det tar før noen foreslår å forby det).

Siste fra forsiden