Bloodrayne i Playboy

Halvvampyren Rayne skriver noe tvilsom spillhistorie; hun blir første spillkarakter som poserer toppløs i Playboy.

Markedsføringsavdelingen hos Majesco har jobbet overtid i det siste. Ikke bare får Bloodrayne sin egen film (hvor hun skal spilles av vakre Kristianna Loken), tegneserie og musikkvideo (Evanescence-melodien Everybody's Fool), men nå stiller hun opp i Playboy. Dermed blir hun i følge Majesco den første spillfiguren noensinne som poserer toppløs i det berømte herremagasinet.

Bloodrayne dukker opp i den amerikanske oktoberutgaven av Playboy, for alle de som måtte være interesserte. Selv om det unektelig høres underlig ut at en digital figur skal posere i Playboy må det jo sies at de "photoshoppede" og silikonfylte bertene hun poserer sammen med tross alt ikke er særlig mye ektere, så helt på jordet er det kanskje ikke.

Bloodrayne 2 er etterfølgeren til det rimelig vellykkede Bloodrayne, og i tillegg til den sexy spillfiguren lover utviklerne massevis av action, samt blod og gørr i bøtter og spann. Spillet skal etter planen komme til markedet i oktober. Bloodrayne 2 blir et heftig tredjepersons actionspill som tilbyr akrobatiske kamper, kraftige våpen og overnaturlige evner. Spillet foregår seksti år etter originalen, og omhandler Rayne sin kamp mot en gruppe vampyrer som jobber med et farlig prosjekt som kan gi dem verdensherredømme.

Siste fra forsiden