Bluepoint Games

Bluepoint lover at studioets neste prosjekt fortsatt er på vei

Sony Interactive Entertainment

TLDR

  • Sony kjøpte opp Bluepoint Games i 2021, med planer om at selskapet skulle utvikle et eget prosjekt.
  • Tre år senere har vi enda ikke hørt mer om prosjektet, men teamet påpeker at arbeidet fortsetter.
  • Bluepoint Games er best kjent for å lage nyversjoner av spill, inkludert Shadow of the Colossus og Demon's Souls.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Da Sony kjøpte opp Bluepoint Games i 2021, var det med en plan om at det anerkjente oppussingsstudioet skulle få jobbe med noe eget. Tre år senere har vi fortsatt ikke hørt noe om hva det skal bli, men prosjektet er stadig underveis.

På spørsmål som Bluepoints planer svarte Peter Dalton – teknologisjef for studioet – på X at ingen ting har endret seg siden oppkjøpet. Han påpekte imidlertid at ting tar tid, og hadde ingen nye detaljer å komme med.

– Ingen ting har endret seg siden vår uttalelse om at vi jobber med et originalt spill. Alt tar tid. Vi jobber hardt for å bli flinkere til det vi driver med, skrev Dalton.

Bluepoint har siden 2006 gjort seg best bemerket for sitt arbeid med nyversjoner av spill. Studioet sto blant annet bak oppussingen av Shadow of the Colossus og Demon's Souls i henholdsvis 2018 og 2020, som begge fikk svært positive mottakelser.

Siden det gikk inn i PlayStation-familien i 2021 har Bluepoint hjulpet til med utviklingen av God of War Ragnarök. Hva annet studioet pusler med er foreløpig hemmelig.

LES OGSÅ: Snart kan PlayStation 5-spillere bruke Discord på konsollen »

Siste fra forsiden