Bold Games kunngjør Elite Warriors: Vietnam

Det er ikke lenge siden Vietnam-krigen omtrent var tabu i spillindustrien. Slik er det åpenbart ikke lenger nå.

For tiden strømmer det inn Vietnam-baserte krigsspill, og den grusomme og kontroversielle krigen er på god vei til å bli like overbrukt som Andre Verdenskrig. Nå har Bold Games kunngjort nok et Vietnam-spill, Elite Warriors: Vietnam. Dette er et førstepersons skytespill som skryter av intens realisme og stor variasjon.

Hvert oppdrag i Elite Warriors: Vietnam har blitt utviklet i samarbeid med forfatteren og det tidligere medlemmet av Studies and Observations Group (SOG), Major John L. Plaster. Under sin aktive tjeneste i Vietnam ledet Major Plaster små grupper bestående av seks til åtte spesialtrenede soldater, på rekognoseringsoppdrag langs Ho Chi Mihn-veien i Laos. Fem av mennene i Majorens rekognoseringskompani ble dekorert med "Congressional Medal of Honor", noe som gjorde kompaniet til det høyest dekorerte amerikanske kompaniet i Vietnam-krigen.

I Elite Warriors: Vietnam får du oppleve mange av de utfordringene Major Plaster og gruppen hans måtte overkomme. Her må du kjempe sammen med amerikanske kommandosoldater ("Green Berets") på oppdrag i sørøst-Asia. Ved hjelp av patruljeringsteknikker som fremdeles brukes i dag, må du redde nedskutte piloter, overfalle konvoier, ta fiendtlige krigsfanger og finne mål for amerikanske luftangrep.

Hvert oppdrag kommer med flere ulike utfordringer, noe som skal føre til stor variasjon for spilleren. John L. Plaster forteller at han er veldig fornøyd med det han har sett av spillet - fiendens uniformer, terrenget, våpnene og alt annet i spillet ligger tett opptil det han husker fra sin egen tjeneste i Vietnamkrigen. Som en bonus kommer spillet med utdrag og fotografier fra boken hans, Secret Commandos.

Spillet utvikles av New Jersey-baserte nFusion Interactive, og skal komme på det amerikanske markedet i januar.

Siste fra forsiden