Bollywood-suksess blir spill

Den indiske actionfilmen Dhoom 2 er i ferd med å bli spillmatisert.

FXLabs Studios har kunngjort at de jobber med en spillmatisering av Bollywood-filmen Dhoom 2. Filmen følger mestertyven Mr. A, som bestemmer seg for å stjele den engelske kronen ved å fallskjermhoppe ned på toget den fraktes i og forkle seg som dronningen selv. Men tyveriet får selvsagt store konsekvenser for Mr. A. Nettstedet YouTube har en actionfylt trailer fra filmen, som ser ut til å ha et slags Mission Impossible-preg over seg.

Pressemeldingen forteller at spillet skal bli ferdig mot slutten av året, og at alle de viktige karakterene fra filmen vil finne veien til spillet (inkludert Mr. A, Jai, Sunehri, Ali og Shonali). FXLabs forteller at spillet vil sette standarden for spillmatiseringer av indiske filmer, og at det er første gangen en indisk film blir spillmatisert på denne måten.

Det er ikke klart om Dhoom 2 finner veien til det europeiske markedet. FXLabs jobber også med actionspillet Inferno, et prosjekt de tidligere har samarbeidet med BioShock-utvikler Irrational Games på. Mer informasjon om denne indiske utvikleren og spillene de jobber med finner du på nettstedet deres.

Siste fra forsiden