Bond-spill fra Call of Duty-utvikler

I en stillingsutlysning blir det kunngjort at Treyarch utvikler et nytt Bond-spill for Activision.

De siste årene er det EA som har gitt oss de aller fleste offisielle James Bond-spillene. Men de har vært av varierende kvalitet, noe som kan være en av årsakene til at filmselskapene MGM Interactive og EON Productions i mai annonserte salget av James Bond-lisensen til Activision, som nå har rettighetene til å lage og utgi Bond-spill frem til år 2014. Siden den gang har det vært stille fra Activision angående agent 007.

Via en stillingsannonse blir nå gjort oppmerksom på at Treyarch – et Activision-eid studio som for øyeblikket jobber med Call of Duty 3 – har fått i oppdrag å lage et James Bond-spill for neste-generasjon. Det søkes spesifikt etter en person som kan utfylle stillingen "Gameplay Designer".

Treyarch har ingen erfaring med PC-produksjon tidligere, så vi antar at det her er snakk om versjoner for PlayStation 3 og Xbox 360. Wii er også en aktuell plattform, ettersom utviklerne allerede begynner å bli godt kjent med den i forbindelse med utviklingen av Call of Duty 3. Dette utelukker ikke en PC-versjon av det kommende James Bond-spillet, men det vil sannsynligvis utvikles av et annet studio.

Det er ikke utenkelig at dette ikke-navngitte prosjektet dreier seg om spillmatieringen av Casino Royale – den neste Bond-filmen med premiere til jul – som forøvrig blir skuespiller Daniel Craigs debut som Bond.

De eneste offisielle rampestrekene Activision har funnet på etter oppkjøpet av Bond-lisensen er en stor 007-logo på årets E3-stand. Vi regner imidlertid med at utgiveren kommer med konkret informasjon om dette spillet innen kort tid.

Siste fra forsiden