Bone er ute nå

Lyst på litt eventyrspilling i klassisk LucasArts-stil? Telltale Games har nå gitt ut deres første spill, Bone.

Bone er basert på Jeff Smiths kritikerroste og fantasifulle tegneserie ved samme navn. Serien ble opprinnelig gitt ut i en serie bøker, og utviklerne i Telltale Games planlegger å gjøre noe lignende for spillversjonen. Nå har de lansert Out from Boneville, den første episoden i spillmatiseringen av Bone-sagaen.

Telltale Games er et selskap som tror på digital distribusjon fremfor å lansere spillene i vanlige esker. Derfor kan du ikke dra til butikken for å kjøpe Out from Boneville; i stedet må du laste ned en prøveversjon fra Telltale sitt nettsted, og låse denne opp ved å kjøpe en kode over nettet. Prisen for den første episoden i Bone-sagaen er på cirka 130 kroner (20 amerikanske dollar), og Telltale tror den vil ta 4-6 timer å spille gjennom.

Før du behøver å betale kan du imidlertid prøve ut den aller første delen av spillet helt gratis. Her får du et godt innblikk i hvordan Out from Boneville fungerer og hva slags humor og stil du kan forvente deg i fullversjonen. Hvis du liker eventyrspill bør du absolutt ta en titt, selv om gratisdelen av spillet er noe kort.

Du finner spillet, samt mer informasjon, skjermbilder og filmer, på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden