Bonusmateriale med Freedom Force

Digital Jesters har fortalt at Irrational Games sitt spennende superheltrollespill kommer med en ekstra bonus-DVD i Storbritannia og Skandinavia.

Bonusplaten vil komme med hver eneste kopi av Freedom Force vs. The Third Reich, uten at dette vil gå ut over prisen (du slipper med andre ord å lete etter en ekstra dyr spesialversjon av spillet om du ønsker ekstrainnholdet), og Digital Jesters forteller at DVD-platen vil inneholde en rekke "bak kulissene"-intervjuer, samt andre filmer og ekstramateriale.

En av grunnene til at Digital Jesters tilbyr denne bonusen til gamere i vår del av verden er nok at spillet allerede har blitt lansert i USA (hvor det for øvrig har fått god kritikk av pressen). Ved å gi oss litt ekstra, får vi et lite plaster på såret etter at vi har blitt nødt til å vente lenger enn amerikanerne.

DVD-platen inneholder følgende materiell:

Film: "The Story of Freedom Force" Film: "How To Make A Superhero" Tre bonuskarakterer Superhelt-kunstverk Freedom Force trailer Seks "skapelsesfilmer" (hvor vi ser hvordan superheltene fikk kreftene sine) Gamer TV sniktitt Spesialbeskjed fra Minuteman

I Freedom Force vs. The Third Reich blir superheltene i Freedom Force på mystisk vis transportert tilbake i tid, til 1940 og andre verdenskrig. Nå må de kjempe mot de tyske nazistene, og det viser seg raskt at disse har flere ess i ermet enn historiebøkene forteller.

Freedom Force vs. The Third Reich er et actionfylt taktisk rollespill som vil være spillbart i både enspiller og flerspiller. Spillets stil er basert på amerikanske tegneserier fra sekstitallet, og kommer naturligvis med massevis av humor, slik som forgjengeren. Spillet inneholder seks nye helter, i tillegg til gjengen fra originalspillet.

Siste fra forsiden