Bonuspakke til X3: Reunion

Egosoft har fortalt at de vil gi ut en bonuspakke til X3: Reunion, som kommer med nytt innhold samt muligheten til å spille uten CD.

Den tyske utvikleren Egosoft har alltid vært flinke til å støtte spillene sine med oppgraderinger og utvidelser etter lansering, og nå har de kunngjort at de har en liten bonus på lager for de som har kjøpt det fabelaktige romskipspillet X3: Reunion.

Bonuspakken heter X3: 2.0 Bala Gi Research Missions, og kommer med et "spennende nytt oppdrag", som gir spilleren mulighet til å få hendene i et helt nytt romskip, samt konstruksjonstegningene til en av spillets største romstasjoner.

Skipet er en prototyp i M7-klassen, og i tillegg til at det er stort og velutrustet med våpen, kommer det med mulighet for at to mindre kampskip kan forankre seg til det. Romstasjonen er et hovedkvarter med massiv lagringskapasitet, massevis av oppgraderinger og muligheten til å bygge og reparere romskip.

Du får også mulighet til å kjøpe et nytt skip i M3-klassen, og pakken kommer også med en ny type våpen og massevis av små og store endringer og tillegg. Trofaste X3-spillere vil utvilsomt også bli glade for at det ikke lenger vil være nødvendig å ha CD/DVD-platen i spilleren for å starte spillet.

Bonuspakken er gratis, og kompatibel med eksisterende lagrede spill. Mer informasjon om X3: Reunion finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden